Начало ММА Волкановски и Сехудо се разбраха за битка (ВИДЕО)
0

Волкановски и Сехудо се разбраха за битка (ВИДЕО)

Волкановски и Сехудо се разбраха за битка (ВИДЕО)
0

Световният шампион в категория „перо“ на UFC Александър Волкановски и бившият носител на поясите в две дивизии – Хенри Сехудо изглежда се разбраха за битка. Двамата проведоха кратък разговор след победата на австралиеца над Макс Холоуей.

„Великия“ стигна до трети успех срещу добре познатия си съперник, като по всичко личи няма да видим четвърти мач между двамата. В последствие Сехудо се засече с Волкановски зад сцената, където поиска да се изправи срещу него в октагона.

Всичко е относно състезанието. Ако олимпийски медал и два пояса на UFC не са достатъчни, то аз просто искам да се състезавам. Уважавам те. Поздравления, защото си №1. Просто искам да знам докъде самият аз можа да стигна. Тук съм, да го направим“, каза Сехудо.

При което получи отговор: „Наистина имам нужда от някой, срещу когото да ми е трудно, да го направи по-интересно. Така че може да го направим заедно“.

Волкановски има 4 успешни защити на пояса. Като шампион той най-вероятно ще получи правото да си избере сам следващия съперник и не е изключено това да е именно Сехудо.