Начало ММА Волкановски с чувство за самоирония: Аз ще заместя Джоунс срещу Миочич

Волкановски с чувство за самоирония: Аз ще заместя Джоунс срещу Миочич

Волкановски с чувство за самоирония: Аз ще заместя Джоунс срещу Миочич
0

Александър Волкановски със сигурност е човек, който осъзнава отлично ситуацията, след като загуби реванша си срещу Ислам Махачев за титлата в лека категория през изминалия уикенд. Тогава той прие предизвикателството само с 12 дни предизвестие, но в крайна сметка бе нокаутиран още в първия рунд от дагестанеца. Сега се оформя подобна ситуация около битката в тежка категория между Джон Джоунс и Стипе Миочич, тъй като шампионът се контузи три седмици преди срещата и се търси негов заместник.

ИЗВЪНРЕДНО: Джон Джоунс е аут от UFC 295

Аз се предлагам за доброволец“, написа Волкановски в социалните мрежи шеговито, тъй като получи доста критики за предходното си решение и плати солена цена.

Шегата настрана, защото мегасблъсъкът между „Боунс“ и Стипе трябваше да е един от най-големите през 2023 г., особено след скандалите между Франсис Нгану и Дейна Уайт. Сега босът на UFC ще трябва да намери експресен вариант, за да отговори на очакванията, но надали ще му е така лесно да го стори, както направи с Алекс Волкановски на мястото на Чарлс Оливейра.