Начало ММА Хабиб: Ислам е на съвсем друго ниво
0

Хабиб: Ислам е на съвсем друго ниво

Хабиб: Ислам е на съвсем друго ниво
0

Легендата на UFC и настоящ треньор на Ислам Махачев – Хабиб Нурмагомедов посочи своето протеже като следващия световен шампион в лека категория. „Орела“ е категоричен, че е въпрос на време той да се изправи срещу Чарлз Оливейра и да отнеме титлата от ръцете на бразилеца.

Ние очаквахме Ислам да победи с нокаут Боби Грийн. Той направи точно това. Каза, че ще го откаже в първия рунд и го направи. На кантара той ви каза на всички – „няма да се бием 5 рунда, а един или два“, така че всичко е наред“, започна изказването си Хабиб, който се оттегли от октагона с 29 поредни победи.

Относно предстоящ мач с Оливейра, той заяви: „Всичко върви в тази посока. В момента Ислам е в серия от 10 поредни победи. Чарлз има същата. Но истината е, че Ислам е на друго ниво. Ако Оливейра победи Джъстин Гейджи, то е неизбежно да видим този мач. Ще бъде невероятен, огромен за UFC“, каза още Нурмагомедов.

Оливейра ще брани пояса на световен шампион в лека категория на 7 май. Ако той действително се справи с Гейджи, то има голяма вероятност Дейна Уайт да обяви битка между него и Махачев през есента.