Начало Senshi Физическа подготовка и каляване в последния ден от лагера на KWU във Варна
0

Физическа подготовка и каляване в последния ден от лагера на KWU във Варна

Физическа подготовка и каляване в последния ден от лагера на KWU във Варна
0

Последният четвърти ден от тренировъчния лагер на Международната професионална лига на KWU завърши с тежка силово кондиционна тренировка и упражнения за подобряване на техниката на ударите с ръце и крака.

Всички участиници от лагера бяха събрани в новото спортно бижу на Варна „SENSHI GYM“ точно в 09:00 часа сутринта за начало на последното занимание. Четирикратният шампион на К-1 в тежка категория Семи Шилт, първият шампион на K-1 MAX, и медалистът от световно първенство по киокушин Ян Сокуп, се заеха с усъвършенстването на техническите умения на малки и големи бойци, които се състезават в различни стилове.

Освен практикуващи на аматьорско ниво, на тренировката присъстваха и някои от най-добрите български бойци – Християн Корунчев, Теодора Кирилова и други. Вдъхновяващ и интересен факт е, че въпреки трудно изваюваната победа с технически нокаут в третия рунд само преди по-малко от 12 маса на ринга на SENSHI, германският киокушин майстор Сергей Браун бе отново в залата. Той се потеше и раздаваше редом с всички други бойци в „SENSHI GYM“.

Докато бойците под наставлението на Шилт, Сокуп и Краус кръстосваха ръкавици, групата на К-1 светилата Артс и Хуст се потеше здраво в залата с тежестите.

Майсторите нокаутьори от 90-те спретнаха набързо тежка кръгова високо-интервална тренировка за бойците им, която включваше упражнения за експлозивна сила, мускулна издържливост и изометрична сила.

След завършването на кондиционните упражнения от групата на Артс, двата отбора смениха позициите си и така всеки един боец упражни техниката си и подобри физическата си подготовка в рамките на една тренировка.

Първият лагер на Международната професионална лига на KWU за годината завърши в нова зала, но по традиция с усмивки и чудесна обща снимка.

Снимки: Студио „Леземан“
тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".