Начало ММА Хабиб показа, че е голям човек – сбъдва детски мечти! (СНИМКИ)
0

Хабиб показа, че е голям човек – сбъдва детски мечти! (СНИМКИ)

Хабиб показа, че е голям човек – сбъдва детски мечти! (СНИМКИ)
0

Настоящият шампион на UFC в лека категория – Хабиб Нурмагомедов, показа, че освен голям боец е и голям шампион. Дагестанецът обяви в социалните мрежи, че ще изпълни желанията на 10 деца и очаква писмата на всички. За много малко време Нурмагомедов получи над 1000 писма и избра десет от тях, които публикува в Instagram.

„Поздрави на всичкиЧ Преди седмица написах своята идея – в навечерието на 2019 година да сбъдна мечтите на 10 деца или да ги доближа до тях. Признавам, че не очаквах толкова много писма, но благодаря на всички, които писаха. Сега е време да определя 10-те деца както бе обещано“, написа Нурмагомедов и публикува всички победители.

Едно от писмата е от глухо дете, което споделя на Хабиб, че мечтае да направи свой собствен клуб за спортисти с уверждания.

„Братко, през пролетта ще имам собствена зала в Москва. Ще те поканя лично за откриването и заедно ще прережем лентата. В тази зала ще има отделна група за деца с увреждания за всички желаещи. Ще бъде напълно безплатно, с добър треньор, който ще ви обучи. А ти ще получиш своя личен подарък до края на месеца“, отвърна Нурмагомедов.

 

View this post on Instagram

 

С тобой скоро свяжутся Братишка.

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on