Начало ММА „Хаос“ на голям покер турнир в Холивуд

„Хаос“ на голям покер турнир в Холивуд

„Хаос“ на голям покер турнир в Холивуд
0

Колби „Хаоса“ Ковингтън взе участие в голям покер турнир в Холивуд и се класира на 7-о място като прибра печалба от близо 50 000$.

Турнирът е с рекорден брой участници за щата Флорида и Колби е победил 7696 от 7703 участници. Комбинираният награден фонд е бил 2.5млн. $.

Ковингтън има страст към покера и редовно се включва в подобни мероприятия. Преди 3 години той дори вбеси Дейна Уайт като отиде до неговата маса за да му търси обяснение за отказания мач с Тайрън Удли. Тогава самият Уайт, с помощта на няколко охранители, го изгониха от казиното.

А Хорхе Масвидал обвини Ковингтън, че е задлъжнял на хора от подземния свят с крупни суми пари, именно заради страстта си към покера. Тогава Масвидал дори се опасяваше, че „Хаоса“ може да бъде наранен от въпросните „едри риби“ и така да пропусне двубоя им.

„Toй обича да играе покер, но просто не е добър в него.“ заяви Масвидал тогава. „Заради това натрупа голям дълг към хора, на които не бих искал да дължа пари. И това води до стреса, под който се намира постоянно.“