Начало ММА Харди приключи Адамс за 45 секунди
0

Харди приключи Адамс за 45 секунди

Харди приключи Адамс за 45 секунди
0

Грег Харди имаше нужда от само 45 секунди срещу Хуан Адамс на „UFC on ESPN 4“ в Сан Антонио, Тексас, за да запише петата си победа като професионалист.

Двамата бойци в тежка категория се хвърлиха един срещу друг със сигнала за начало, но така и не успяха да си нанесат сериозен удар в откриващите секунди. Адамс атакува крака на съперника си, но Харди се защити добре и двамата се озоваха на земята. И докато „Кракена“ не пускаше захвата си, Харди го засипа с юмруци в главата. Макар и първоначално да не стана ясно точно колко пострадал е Адамс, той така и не се защити по никакъв начин и реферът Дан Миральота реши да прекрати двубоя.

„Всички искат да ме свалят на земята, всеки иска да поеме удари. Нека всички запомнят нещо: първо – да ме предизвикваш си има последствия, второ – да ме свалиш на земята си има последствия, трето – обичам ви, всички! Обичам да съм тук. Благодаря на Дейна, на UFC, на треньорите си, на всички!“, каза емоционалният Грег Харди след победата. Бившият защитник от NFL вече е с баланс 2-1 в UFC. Като професионалист има общо 5 победи, всичките с нокаут, 4 от които дойдоха за по-малко от минута.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.