Начало ММА Ян обяви следващата си мишена
0

Ян обяви следващата си мишена

Ян обяви следващата си мишена
0

Шампионът на UFC в категория “петел” Пьотр Ян е наясно с желания противник след предстоящия му двубой срещу Алджамейн Стърлинг.

Руснакът ще защитава пояса си на 6 март, след като двубоят му срещу Стърлинг през декември пропадна заради малко време за възстановяване от предишния му мач. Сега, месец и половина преди двубоя, Ян посочи срещу кого иска да се изправи в случай, че запази отличието си.

“Едгар, много е стар. Не е голям. Няма много фенове. Сандаген – той загуби от Стърлинг. Може би Дилашоу. Ти Джей Дилашоу се завърна след допинг наказание. Искам да се бия с него”, коментира Ян потенциалните си съперници.

Въпреки това, руснакът не желае сам да си избира опонент и е готов да се съобрази с решението на UFC, когото и да изправят срещу него.

“Всичко зависи от UFC. Когото и да решат, ако условията са добри, ще се бия. Само нека се уверят, че този път няма да използва нищо забранено. Смятам, че това ще е много добър мач и ще победя. Той е по-стар. Две години го нямаше, не се е бил, ако помня добре, е на 34 години. Стар е за категорията”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.