Начало ММА Дилашоу: Искам си титлата обратно!

Дилашоу: Искам си титлата обратно!

Дилашоу: Искам си титлата обратно!
0

Ти Джей Дилашоу настоява да се бие за титлата на UFC в категория „петел“ след връщането на състезателните му права. Бившият шампион в тази теглова дивизия изтърпява наказание заради допинг, което е 2 години и започна през януари 2019.

Боецът вече многократно заяви, че е осъзнал грешката си. 

„Казаха ми, че ще получа шанс за титлата, когато се върна. Но това не значи нищо“, Дилашоу сподели пред MMA Junkie. „Направих грешка и сега нямам право да претендирам. Ако зависи от мен, ще се бия веднага за пояса или поне в мач срещу някой от топ  5 и след това с шампиона.“

„Искам да ме хвърлят на кучетата. Не съм тук да си играя – искам си колана, още е мой и ще съм готов.“

Ти Джей сподели какво е преживял през изминалите 12 месеца.

„Първоначално ми беше много трудно. Подложих се и на две операции в рамото, което допринесе. Паднах от много високо и беше тежко. Ще излъжа, ако кажа обратното. Важното е да останеш психически силен.“

„Направих голяма глупост и си платих цената. Никога няма да си го позволя отново. Скъсах си з***ика от работа, за да достигна определено ниво, а след това омърсих името си. Много боли, но живея с това и продължавам. Трябва да гледаш напред, защото не се живее с миналото. Сега съм на път да си върна колана и това е моята цел“, допълни Ти Джей Дилашоу.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.