Начало Други Кадиров демонстрира борбата на Чечения с коронавируса (ВИДЕО)

Кадиров демонстрира борбата на Чечения с коронавируса (ВИДЕО)

Кадиров демонстрира борбата на Чечения с коронавируса (ВИДЕО)
0

Рамзан Кадиров, който е един от най-влиятелните руски олигарси, заяви в социалните мрежи как се справя оглавяваната от него република – Чечения в борбата с коронавирусна инфекция. Собственикът на организацията за смесени бойни изклуства – ACA демонстрира във видео по какъв начин неговият народ се стреми да се справи с „този злокобен вирус“.

За чеченския народ ерата на прочистването настъпи. Пречистване на духовното и физическото. Тази ера е предназначена да разкрие пред целия свят – какъв е нашият чеченски народ днес, в дните на безпрецедентно начало на глобална пандемия. Нашата малка и легендарна етническа група е способна да спечели всички битки с враговете. Ползваме безпощадни елементи по всяко време в неравностойни битки и се борим за оцеляването си. Тогава нашият народ се бори смело, оцелява и печели. На какво е способен днес? Е, аз, напълно вярвайки в своите хора, ще отговарям уверено и гордо на недоброжелателите, провокаторите и скептиците. Ние не сме само уверени в безусловната победа над този злокобен вирус, но и ще докажем, че в тази неравна борба печели само един и той е този, който истински се моли на Всевишния“, написа най-богатият чеченец в профила си в Instagram, добавяйки и видео. 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Для Чеченского Народа наступила Эпоха ОЧИЩЕНИЯ… Очищения духовного и физического. ⠀ Эпоха, которая призвана явить всему миру – что из себя представляет наш Чеченский Народ сегодня, в дни беспрецедентного наступления глобальной заразы… Способен ли наш маленький и легендарный этнос, что во все времена побеждал в неравных боях любые орды врагов и беспощадные стихии, к борьбе за своё выживание?! Тогда наш Народ мужественно сражался, выстоял и победил. На что же он способен сегодня? Что ж, я, всецело веря в свой Народ, уверенно и гордо отвечу недоброжелателям, провокаторам и скептикам… ⠀ МЫ НЕ ТОЛЬКО УВЕРЕННО И БЕЗОГОВОРОЧНО ПОБЕДИМ ЭТОТ ЗЛОСЧАСТНЫЙ ВИРУС, МЫ ДОКАЖЕМ, ЧТО В ЭТОЙ НЕРАВНОЙ БОРЬБЕ ПОБЕЖДАЕТ ЛИШЬ ТОТ, КТО ИСКРЕННЕ МОЛИТСЯ ВСЕВЫШНЕМУ ОБ ИЗБАВЛЕНИИ, А ПОСЛЕ ЭТОГО ПРОЯВЛЯЕТ ТВЕРДОСТЬ В ЕДИНСТВЕ И СТОЙКОСТИ, ЗАБОТИТСЯ О ЧИСТОТЕ НА СВОИХ РУКАХ И ЛИЦАХ, В СВОИХ УМАХ И СЕРДЦАХ, ГОРОДАХ И ДОМАХ… ДА ВРАЗУМИТ НАС ВСЕВЫШНИЙ! ДА ИЗБАВИТ ОН НАС ОТ ВСЕХ БОЛЕЗНЕЙ И ФИТНЫ! АЛЛАХ1У АКБАР!!!

Публикация, споделена от РОФ им.Ахмата Кадырова (@za_kadyrova_95eng) на

#ОтговорниВкъщи