Начало ММА Пейдж Ванзант отново скандализира с голи кадри (СНИМКИ)

Пейдж Ванзант отново скандализира с голи кадри (СНИМКИ)

Пейдж Ванзант отново скандализира с голи кадри (СНИМКИ)
0

Пейдж Ванзант продължава с голите си изяви. Eдна от любимките на феновете на UFC не спира да публикува в профила си в Instagram снимки, на които тя и съпругът ѝ Остин Вандерфорд, също ММА боец, позират без дрехи у дома.

Последните двата кадъра са доста забавни, тъй като всеки от съпрузите е обърнал другия с главата надолу, а той, от своя страна, скрива срамните му части.

„Нарича се изкуства, но вероятно няма да го разберете“, пише Ванзант под снимките.

В един от коментарите нейн последовател предполага „колко ли неуспешни опита са направени преди да се получи точният кадър“. Изпълнението на задачана наистина изглежда странно, а интерсно дали ще намери израз в поредното интернет домашно предизвикателство…

View this post on Instagram

It’s called art, you wouldn’t understand….

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

През месец март 25-годишната американка участва от банята си в чат в социалните мрежи, а откакто има домашна изолация тя и мъжът ѝ буквално заливат профила с актова фотография. Някои от феновете ѝ са доволни, но тя търпи и доста критика от други.

„Спирам да те следвам, защото ти и мъжът ти прекалявате с голите ви снимки през последната седмица“, казва друг фен в мрежата.