Начало Други Русев с благороден жест в кризата с COVID-19

Русев с благороден жест в кризата с COVID-19

Русев с благороден жест в кризата с COVID-19
0

Българската звезда в кеча Русев реши да подпомогне финансово всеки един от служителите на Световната федерация по кеч (WWE), който е останал без доходи заради принудителната изолация. Пловдивчанинът съобщи новината в социалните мрежи.

„В България казваме малко, но от сърце. Ще помогна с 20 000 долара на всеки от „моето семейство“, който е принуден да си стои вкъщи и е останал без доходи. Ние не можем без всеки един от вас! Обичам ви всички“ , написа родния кечист в профила си в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Love you guys

Публикация, споделена от Miroslav Barnyashev (@rusevig) на

Съединените американски щати са най-засегната страна в цял свят с оглед на заболелите от коронавирусна инфекция. Според статистическите данни на университета „Джонс Хопкинс“ в САЩ до този момент са заразени над 337 000 души, а починалите са над 9 000.

#ОтговорниВкъщи

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".