Начало ММА За пръв път от 25 години: Брус Бъфър ще пропусне PPV гала на UFC

За пръв път от 25 години: Брус Бъфър ще пропусне PPV гала на UFC

За пръв път от 25 години: Брус Бъфър ще пропусне PPV гала на UFC
0

Емблематичното конферансие на UFC Брус Бъфър няма да бъде част от събитието този уикенд. Галавечерта с номер 267 ще е по-различна без познатия ни глас, чиято реплика „IT,S TIME“ се превърна в култ.

Дрезгавият глас на Брус със сигурност ще липсва при завръщането на „Бойния остров“ в Абу Даби, ОАЕ.

На негово място с микрофон в ръка бойците ще представя Джо Мартинес.

Бъфър ще пропусне PPV (от англ. плащаш, за да гледаш) галавечер за пръв път от UFC 11 през септември 1996 година. Оттогава той води 255 поредни шоута на американския еталон в смесените бойни изкуства.

Галата на практика не е платена, защото Дейна Уайт обяви, че прави хелоунски подарък на феновете. Те ще могат да се насладят на ударната бойна карта през платформата Fight Pass като при редова вечер.

Е, без Брус Бъфър нищо няма да е същото!

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.