Начало ММА Жената на Перейра първа потърсила контакт с Масвидал
0

Жената на Перейра първа потърсила контакт с Масвидал

Жената на Перейра първа потърсила контакт с Масвидал
0

Съпругата на Мишел Перейра първа е потърсила контакт с Хорхе Масвидал. „Най-лошото ко*еле на планетата“ отговори подобаващо на обвиненията на бразилеца, че е задявал жена му.

Перейра предизвика Масвидал след победата над Сантиаго Понзинибио в неделя рано сутринта. Той направи това с твърдението, че американецът с мексикански корени е писал съобщение на съпругата му. Перейра поиска двамата да разрешат спора си в октагона на UFC, а отговорът не закъсня.

Масвидал на свой ред извади историята на чата, който е провел с въпросната дама. Той е категоричен, че контактът идва от нейна страна и е на мнение, че Перейра просто иска да забогатее с уреждането на такъв двубой.

Колко ненормален стана светът и колко далеч може да стигнем, щом този идиот Мишел Перейра използва жена си, надявайки се да получи тлъст чек и да създаде някаква история. Очевидно е, че тя ме търси и идва в профила ми. Пожелавам ви да намерите най-добрия брачен консултант“, бе краткият и категоричен отговор на Масвидал в социалните мрежи.

С оглед на написаното, то е малко вероятно да видим битка между двамата. В момента Хорхе има по-големи проблеми, като трябва да се занимава с властите след нападението над Колби Ковингтън.