Начало Видео Живко Стоименов и Владислав Кънчев: Подготвени сме за тежки сблъсъци (ВИДЕО)

Живко Стоименов и Владислав Кънчев: Подготвени сме за тежки сблъсъци (ВИДЕО)

Живко Стоименов и Владислав Кънчев: Подготвени сме за тежки сблъсъци (ВИДЕО)
0

Двама от най-качествените ММА бойци от родната сцена – Живко Стоименов и Владислав Кънчев, бяха гости в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.

Българските състезатели са основна част от предстоящата галавечер „EFM Show 2“, която ще се проведе на 11-ти септември в столичната „Арена Армеец“.

В студиото на „България сутрин“ двамата разкриха как са преминали подготовките им и какво очакват от предстоящите им двубои. Живко ще се изправи срещу коравия поляк Игор Михалишин, докато Владислав ще има за съперник опитния бразилец Александър Рибейро.

„Подготовката мина доста добре, през последния месец наблягаме на спарингите. Тренираме с моя треньор и с моя дългогодишен спаринг партньор и приятел Владислав Кънчев. Отработихме тактики, кондиция, издръжливост. Останаха ни само последните 10 дни да влезем в категория и да свалим ненужните килограми“, сподели Стоименов.

„Много добре ми мина подготовката. Много е хубаво, че организацията е професионална и ни даде възможност да тренираме повече време. От три месеца знаем за мачовете ни, което рядко се случва в България. Имахме време да се подготвим много добре“, добави Кънчев.

Цялото интервю с Живко и Владислав може да чуете в прикаченото видео долу:

Boec.BG e официален медиен партньор на събитието и всичко най-важно и интересно в дните преди галавечерта може да намерите на нашия сайт. Билети могат да бъдат купени от мрежата на www.eventim.bg.