Начало Други Андраде надделя над друг бивш кечист на WWE (ВИДЕО)

Андраде надделя над друг бивш кечист на WWE (ВИДЕО)

Андраде надделя над друг бивш кечист на WWE (ВИДЕО)
0

Андраде ел Идоло записа втора поредна победа от две срещи в All Elite Wrestling. Мексиканецът надделя над ПАК (известен в WWE под псевдонима „Невил“) в сблъсък, продължил около 16 минути, който беше част от събитието AEW Rampage 5.

Припомняме, че преди няколко месеца Андраде подписа с конкурентната на Световната федерация по кеч (WWE) компания – AEW, с което се превърна в поредния кечист, който преминава от федерацията на Винс Макмеън – в тази на милиардерите – братя Кан.

Мексиканецът беше част от федерацията на Винс Макмеън цели 5 години (между 2016 и 2020).

AEW е основана на 1 януари 2019 година от милиардерите Шахид и Тони Кан. Тя е най-бързо развиващата се кеч компания в света. Собствениците й имат за цел да се конкурират с WWE, като се говори, че някои от звездите от тази организация получават повече от тези, които са част от Световната федерация по кеч.

Дали поради тази причина или друга, някои от най-известните кечисти напуснаха WWE, за да подпишат с AEW. Сред тях са Грамадата, Русев (Миро), Дийн Емброуз, Марк Хенри, Даниел Брайън, Стинг, Крис Джерико, Коди Роудс, Дъстин Роудс, Джак Суагър, покойният вече Люк Харпър, Карма, Мат Харди и други.