Начало Други Бетина Темелкова тренира с деца в Сливен

Бетина Темелкова тренира с деца в Сливен

Бетина Темелкова тренира с деца в Сливен
0

Европейската шампионка по джудо до 23г. – Бетина Темелкова зарадва десетки деца от родния си клуб „СА Биоком-Ставен“ в Сливен.

Талантливата джудистка беше придружавана от Барух Шмайлов, който също като нея се състезава за Израел.  Той е четвърти в световната ранглиста в категория до 66 кг. в същия спорт и преди седмица взе сребърен медал на Мастърса в Гуанджоу.

„Срещите с децата в Сливен имат огромна емоционална стойност за мен. Заради натоварената ми тренировъчна и състезателна програма, успявам да се връщам в България за по-малко от седмица около три пъти годишно. Миговете, споделени с близките хора в родния ми град Сливен и с малките таланти в първия ми клуб, топлят сърцето ми и ме поддържат психически по време на изпитанията, пред които се изправям всеки ден в чужбина. С децата в „СА Биоком-Ставен“ работят отлични специалисти и целта на срещата ми със състезателите не е да подобря техниката им. Желанието ми е да ги накарам да повярват в собствените си възможности и да разберат, че успехът е крайният резултат на положения от тях труд“, коментира Темелкова.

По-рано тази седмица тя подписа договор с българската компания „Спортс Мениджмънт България“, която ще я представлява в следващите 2 години.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.