Начало Бокс Букмейкърите ще изплатят солидни печалби при нокаут на Дерек Чисора

Букмейкърите ще изплатят солидни печалби при нокаут на Дерек Чисора

Букмейкърите ще изплатят солидни печалби при нокаут на Дерек Чисора
0

Световните букмейкърски къщи са на мнение, че Дилиън Уайт отново ще победи Дерек Чисора утре.

Специалистите се обединяват около коефициент 1,30 за успех на родения в Ямайка боксьор. Този за триумф на Чисора гравитира около 3,70. Някои сайтове приемат залози мачът да завърши наравно, което би умножило парите ви 21 пъти.

Популярна опция за залог е „метод на победа“.

Дилиън Уайт да спечели с нокаут, технически нокаут или дисквалицикация е оценено на 2,60. С решение или техническо решение – 2,30.

Победа за Дерек Чисора с нокаут, технически нокаут или дисквалицикация е доста примамлива опция – 8,50. Атрактивен е и коефициентът да го стори с решение или техническо решение – 6,00.

Ставката за „Да се изиграят всички рундове в мача“ е 1,70. Може би, не е достъчно висока, но е солиден вариант. След 12 рундова касапница завърши първата им битка преди 2 години. Ако смятате, че този път сблъсъкът ще приключи преждевременно – то ще удвоите заложената сума.

Самият Чисора е хазартна личност. Дни преди големия мач заложи 500 паунда на опит за скок в залата (на приложения по-горе клип).

 

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.