Начало Други Български кечист оцеля след мозъчен кръвоизлив

Български кечист оцеля след мозъчен кръвоизлив

Български кечист оцеля след мозъчен кръвоизлив
0

Българският кечист Методи Гетов оцеля след жестока контузия. Здравенякът от пловдивското село Труд, чупи нос по време на тренировка в школата на легендарния Гангрел в САЩ.

Фрактурата обаче се оказва изключително тежка, а кръвта от нея достига до мозъка на боеца. Методи бива приет по спешност в болница.

„Претърпях тежка контузия. Докторите ми казаха, че всичко е в ръцете на Господ. – разказа в интервю за youtube канала Спортната джунгла Методи, който се подвизава с бойния прякор ,,Българския наказател“. Или ще го преодолея, или никога повече няма да се занимавам със спорт. Бяха ми забранили да ходя на фитнес. Казаха, че при най-малкият напън, може да ми се пръсне мозъка“, разкрива кечистът.

Методи не само, че се възстановява, но в момента е една от най-актуалните звезди на Източното крайбрежие. Той е в серия от 14 поредни победи от 14 мача.

Как водещият кечист – Миро помогна на своя съгражданин да достигне до САЩ, през какви изпитания премина 23-годишния талант и как се запалва по кеча, вижте в интервюто за youtube канала Спортната джунгла: