Начало Други Братя Пулеви, Саладинов и Назарян ще награждават на „Златен пояс 2021“

Братя Пулеви, Саладинов и Назарян ще награждават на „Златен пояс 2021“

Братя Пулеви, Саладинов и Назарян ще награждават на „Златен пояс 2021“
0

Четири големи имена от историята на българския боен спорт стават част от четвъртите годишни награди „Златен пояс“ на Националната асоциация на бойните спортове в България (НАБС) – единствената асоциация по бойни спортове, акредитирана от Министерството на спорта в България. Бляскавата церемония е днес и ще започне точно в 19:30 часа.

Наградите ще се излъчват на живо по националната телевизия Bulgaria ON AIR, както и онлайн на bgonair.bg и Boec.BG, а във фейсбук страницата на НАБС.

Едни от най-големите имена и доказали се в професионалния бокс български спортисти – известните братя Кубрат и Тервел Пулеви, двукратният олимпийски шампион по борба Армен Назарян, както и Стоян Саладинов – многократният шампион по борба, самбо, джудо и карате и откривател като треньор на шампионите Благой Иванов-Багата, Росен и Румен Димитрови, Марко Косев и много други, ще връчат статуетките “Златен пояс” 2021. Тази вечер ще станат ясни носителите на петте големи награди в категориите: „Най-добър спортист – мъже“, „Най-добър спортист – жени“, „Най-добър треньор“, „Ярка победа“ и „Вярност на традициите“. Всяка една от 12-те федерации-членки на НАБС ще има възможност да раздаде и индивидуални награди на своите бойци и треньори за постиженията им през 2021 година.

По време на телевизионната церемония най-голямата медия за бойни спортове у нас Boec.BG ще връчи и не една, а две награди на двама спортисти с най-забележителни постижения през годината.

Не пропускайте бляскавата церемония „Златен пояс“ 2021 тази вечер, от 19:30 часа. Целта на наградите е да отличат върховите постижения на състезателите и да се наградят усилията на всички, които работят за развитието на бойните спортове у нас. НАБС е учредена през 2015 година, за да подпомогне, подкрепи и популяризира бойните спортове в България. В нея членуват над 476 клуба от цялата страна и над 40 000 спортисти. Част от асоциацията са централите по кикбокс и муай тай, карате киокушин, таекуондо ITF, джу джицу, самбо, кендо, кудо, ушу, шотокан карате до, сумо, айкидо и канадска борба.