Начало Други Ефирбет: Пълен оглед и мнение за Betano

Ефирбет: Пълен оглед и мнение за Betano

Ефирбет: Пълен оглед и мнение за Betano
0

Въпреки по-сериозната и честа поява на букмейкърите на територията на страната, можем да открием, че много често покрай добрите и налагащи се оператори, може да се прокрадне и едно добро име, което евентуално да остане под радарите. Ако обърнем внимание на анализа на Бетано от Ефирбет ще открием, че това е букмейкър, който започва своята работа през 2016 г. и въпреки краткото време, бързо изненадва с доста интересни и полезни практики, като преди всичко ще открием, че заявката тук е за много по-сериозни  експанзии  и изяви.

Посоченият оператор има  много желание да изкара колкото се може повече лицензи, като се очаква скоро да получи и благословията на родната комисия по хазарта, която обаче е известна и пословична със своите бавни стъпки в този процес. Защо обаче този бранд попада толкова бързо в полезрението на аудиторията?

На първо място ще открием, че присъстват доста интересни промоции, както и покритие на сериозно количество спортни дисциплини. Очевидно спортът е само едната половина от възможностите на този оператор, защото следващата е разбира се насочена към създаването на колкото се може по-добро онлайн казино, а в това отношение ще открием, че брандът си партнира с някои от най-добрите студиа,  като в това отношение е обърнал внимание и на родните като EGT и CT Gaming.

Интересна идея е, че тук се добавят много често нови опции и вниманието е насочено не само към предоставянето на по-високи джакпоти и коефициенти, но и възможност за участие в турнири, изготвяне на индивидуални мисии за различните играчи, както и допълнителни бонуси, които, както вече сме запознати, са есенцията на истинската игра и точно по тази причина не можем да останем далече от идеята и шанса да се насладим на истинската игра.

Освен това не е трудно да открием и присъствието на още много предизвикателства, като  повечето в това отношение отговарят на вече реномираните и наложени брандове на пазара. С други думи ще открием, че този оператор има много добра и точна посока за развитие, интересен факт е, че само за няколко години получи награди за качество по отношение на мобилните приложения – при това от напълно независими източници. Другата положителна страна е, че откриваме наличието на доста начини за обслужване на профила си, като повечето са добре насочени около скоростта на обслужване.

Професионализмът наистина е осезаем, но нека не забравяме и една от негативните черти на този етап, този бранд няма лиценз на територията на България. Какво трябва да означава това? Докато не можем да отворим сайта на територията на България, имаме възможност да направим регистрация с помощта на VPN и да се запознаем по-подробно с всички възможности, впрочем анализаторите вече имат доста добре подготвени ревюта за целта, които ще отговорят на основните въпроси. Най-вероятно се чудите дали това е забранено и ще ви отговорим – не е. Идеята на Държавната комисия по хазарта е да предостави безопасна среда за своите клиенти,  като точно това трябва да ни подсказва, че имаме пълната свобода да се насладим на всички необходими опции, които биха гарантирали прозрачни условия и игра. Този бранд разполага с лиценз, но не и от ДХК, Малта е втората най-голяма институция в света, която може да преразгледа всеки един бранд и точно като такава може да ни позволи да открием някои от основните опции, с които да се насладим на играта. Тоест можем  да се регистрираме, но тогава не сме защитени от ДХК, в този случай сякаш не е и чак толкова необходимо, но напомняме, че рано или късно ще имаме още един бранд на територията на страната.