Начало Други Гробаря с първи думи след имитацията на Адесаня
0

Гробаря с първи думи след имитацията на Адесаня

Гробаря с първи думи след имитацията на Адесаня
0

Легендата на световния кеч и член на Залата на славата на WWE – „Гробаря“ отправи първи думи относно имитацията на Израел Адесаня. Световният шампион в средна категория на UFC защити титлата си, след като се справи без особени затруднения с Джаред Каноние. Той постигна поредна победа в дивизията на UFC 276.

Излизането на Адесаня на ринга обаче предизвика много повече дискусия, отколкото самия мач с претендента. Той се появи именно като „Гробаря“, излизайки предрешен на някогашното страшилище от ринга на WWE.

По този повод легендата даде своя коментар пред известния журналист Ариел Хелуани. „Мисля, че беше страхотно. Той не само е голям боец, но е и невероятен шоумен. Тайсън Фюри бе повален на пода, но се съживи като „Гробаря“, а Адесяна излиза като мен. Много е готино“, каза бившият кечист.

Той визира изправянето на Тайсън Фюри в драматичния му първи мач с Дионтей Уайлдър през 2018-а. Тогава британецът бе пратен на пода, но по неведоми пътища се изправи, преди реферът да е спрял да брои. Нещо, което и до днес Уайлдър е категоричен, че не е вярно.

twitter.com