Начало ММА Нейт Диаз ошамари репортер след UFC 276

Нейт Диаз ошамари репортер след UFC 276

Нейт Диаз ошамари репортер след UFC 276
0

Нейт Диаз се замеси в още една скандална проява. След UFC 267 той удари шамар на репортер, когото сметна за отговорен относно Туитър постове по адрес на негов съотборник.

Потърпевшият работи за YouTube канала Full Send MMA. Той е създаден от Nelk boys, двама приятели, които правят главно предавания със скрита камера. Те поддържат добри взаимоотношения със самия президент на UFC Дейна Уайт, което често им осигурява места на първите редове на събитията. Също така винаги имат достъп зад кулисите, където взимат интервюта и разговарят с бойците свободно.

Нейт Диаз обаче се оказа, че не им е голям фен. Когато репортерът се приближи, попита UFC звездата дали е дошъл за да гледа мача на Шон О’мали, на което Нейт отговори:

„По-добре гледайте какво туитвате за моя човек, който се би наскоро!“

След което удари микрофона на усмихнатия журналист и веднага стовари един от емблематичните си шамари „Стоктън“ в главата му. От клипа не става ясно как се е развила ситуацията, освен че никой не обърна особено внимание на неравностойната схватка. Кой точно е боецът, за когото говори Нейт, не е особено ясно, но това вероятно е Ник Максимов – негов тренировъчен партньор.