Начало Киокушин Щастливо начало на летния лагер на KWU в Камчия

Щастливо начало на летния лагер на KWU в Камчия

Щастливо начало на летния лагер на KWU в Камчия
0

Точно в 07:00 под слънчевите лъчи над СОК „Камчия“ се даде начало на първото занимание от ежегодния международен летен лагер на Световния киокушин съюз (KWU). Каратеки от 8-годишни до 65-годишни се включиха в първото занимание за седмицата и се трудиха здраво под открито небе.

Лагерът бе открит с приветствие от първия българин златен медалист от Европейско първенство по киокушин Шихан Асен Асенов. Той призова за спазване на основните принципи на бойните изкуства по време на лагера: дисциплина, уважение и йерархия. Думите му бяха подкрепени и от члена на Управителния съвет на KWU и девети дан в карате киокушин Шихан Анджей Древняк. Той допълни, че всички трябва единствено да „тренират, спят и ядат“, за да извлекат максималното от лагера.

Шихан Асен Асенов в действие

Инструкторите на лагера на KWU са истинско съсловие от майстори в бойните изкуства – чешката киокушин легенда Ян Сокуп, Сенсей Захари Дамянов, Шихан Анджей Древняк, Шихан Иво Каменов, и други.

Сенсей Захари Дамянов демонстрира техника пред състезателите

В лагера като участници още от първата тренировка се включиха и звездите на професионалната международна верига SENSHI – Сергей Браун, Николай Йоргов и Кристиян Дойчев. Тренировките продължават днес от 16:00 часа и ще се провеждат на двуразов принцип до края на седмицата.

Boec.BG ще отразява всичко най-интересно от най-голямото събитие в света на карате киокушин!

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".