Начало Senshi Легендите на К-1 поеха щафетата на лагера в Камчия

Легендите на К-1 поеха щафетата на лагера в Камчия

Легендите на К-1 поеха щафетата на лагера в Камчия
0

Тримата легендарни бойци Петер Артс, Семи Шилт, и Ернесто Хуст пристигнаха в Камчия за 15-ия Международен летен лагер на Световния киокушин съюз (KWU) и проведоха първата си тренировка успешно.

Носителите на общо 11 титли на К-1 в тежка категория и тази година ще са главни инструктори по време на тренировките на Международната професионална лига на KWU и ще се ангажират с подотовката на професионалните бойци от над 10 държави, които са пристигнали в Камчия, за да се учат от най-добрите.

В традиционен техен стил големите шампиони разделиха участниците в три групи, като в следващите тренировки всеки един от тях ще поеме различна група.

Трикратният носител на пояс на К-1 Петер Артс, който бе подпомаган от дъщеря му и сина му по време на занятието, обърна внимание на правилното движение по време на бой и спазването на дистанция.  „Холандският дървосекач“ наблегна върху правилното движение с крака и приложи няколко упражнения за правилно движение по ринга. 

Четирикратните властелини на тежката категория в К-1 Семи Шилт и Ернесто Хуст придадоха друг „вкус“ на тренировката. Шилт заложи на основни правила при партнирането по време на тренировка и методи за по-ефективно партниране с цел всички участници в заниманието на прогресират повече и по-бързо. Ернесто Хуст наблегна на играта в близка дистанция с крошета, ъперкъти, колена и лакти. Неговата група завърши с упражнения в клинч.

В тренировките се включиха доказали се имена от родния спорт на професионалната бойна сцена като Владимир Вълев „Питбула“, Християн Корунчев, Марио Кирилов, Теодора Кирилова, и други.

„Светата троица“ в К-1 ще води тренировки и ще предава знанията си до 10.07 в Камчия.

Международния летен лагер в Камчия се провежда под егидата на Българска федерация по карате киокушин и Световния киокушин съюз (KWU).

Boec.BG ще следи всички събития по време на лагера, като много информация, снимки, видео и интервюта ще може да откриета на нашия сайт, както и във Facebook и Instagram профилите ни.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".