Начало Други Ивайло Иванов е знаменосецът ни на Европейските игри

Ивайло Иванов е знаменосецът ни на Европейските игри

Ивайло Иванов е знаменосецът ни на Европейските игри
0

Джудистът Ивайло Иванов ще е българският знаменосец по време на тържественото откриване на вторите Европейски игри в Минск. Церемонията е днес, с начален час 20.00, на стадион „Динамо“ и в нея ще участват делегациите на 50-те участващи държави.

Ивайло Иванов ще бъде наш представител в джудото, в категория до81 кг. Той е бронзов медалист от европейското през 2016 г. и е сред надеждите ни за призово място в Беларус.

България участва с 85 състезатели в 15 спорта на Европейските игри. От тях 38 са участниците ни в бойните спортове – карате, бокс, борба, самбо и джудо.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".