Начало Други Кечистът Миро предизвика бивша звезда на WWE (ВИДЕО)

Кечистът Миро предизвика бивша звезда на WWE (ВИДЕО)

Кечистът Миро предизвика бивша звезда на WWE (ВИДЕО)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, предизвика на дуел на ринга Малакай Блек.

Блек е бивш шампион на федерацията на Винс Макмеън в третия им ростер – NXT WWE. Той беше част от най-известната кеч компания между 2016 и 2020 година. На 7 април 2018 година, тогава познат като Алистър Блек спечели титлата на NXT, като тя беше негово притежание в период на 102 дни.

Интересното е, че двамата скоро се срещнаха на ринга. Това се случи в шампионския двубой за най-новата титла в кеча – AEW All-Atlantic. Мегасблъсъкът за пояса се проведе между четирима кечисти, тип „фатална четворка“. В него, освен българската звезда и Блек, участие взеха Пак, както и Кларк Конърс от най-известната японска организация в развлекателния спорт – New Japan Pro Wrestling – NJPW.

Именно Малакай Блек попречи на Миро да спечели шампионския колан след като българинът беше поставил в своята хватка за предаване Конърс. Тогава Блек се качи на ринга и осуети плановете на родната звезда за краен успех в срещата!

Това, явно е вбесило Миро и враждата между тях ескалира! Ще приеме ли предизвикателството нидерландският кечист, предстои да разберем!

„Малакай Блек ние сме различни мъже. Ти се събираш слабите, а аз се разпореждам с тях…“, са част от думите на родния атлет в новото промо за AEW. Чуйте повече във видеото.