Начало Други Коуди Роудс победи Сет Ролинс с напълно разкъсан гръден мускул

Коуди Роудс победи Сет Ролинс с напълно разкъсан гръден мускул

Коуди Роудс победи Сет Ролинс с напълно разкъсан гръден мускул
0

Тазгодишното издание на „Ад в клетката“ ще бъде запомнено с жестоката контузия на Коуди Роудс. Той се изправи срещу Сет Ролинс в един от най-атрактивните мачове на WWE.

Преди мача от федерацията обявиха, че срещата е под въпрос, тъй като Роудс се е контузил тежко. Първо е скъсал частично гръдния си десен мускул в мелето с Ролинс няколко дни преди това. Гърдата му е била напълно разкъсана докато провеждал силова тренировка.

Но никой не очакваше колко зле всъщност изглежда тялото на Коуди. На зрителите им трябваха няколко минути за да осъзнаят, че травмата му е съвсем истинска.

Роудс обаче не само влезе в клетката, а участва пълноценно в мача, въпреки че можеше да ползва само едната си ръка. Срещата започна пред все още смълчаната и шокирана тълпа. Всичко се промени, когато в игра влязоха оръжията. Първо Ролинс счупи с тялото си една маса, докато се опитваше да се хвърли въврху лежащия върху нея Роудс, а след това Ролинс стовари тялото на Роудс през друга маса.

В крайна сметка, след цели 25 минуги, Роудс победи като изпълни коронната си хватка три пъти поред, а накрая помля Ролинс и с чук. След мача стана ясно, че на Роудс вече му е назначена операция и той ще отстъства поне 5 месеца от ринга. Вижте най-интересното от мача.