Начало Други Миро остава сред най-добрите в AEW и през декември (КЛАСАЦИЯ)

Миро остава сред най-добрите в AEW и през декември (КЛАСАЦИЯ)

Миро остава сред най-добрите в AEW и през декември (КЛАСАЦИЯ)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, запази 5-а си позиция след последното обновяване на класацията на All Elite Wrestling (на 1 декември).

Припомняме, че нашенецът допусна втора загуба в индивидуален сблъсък за 2021 година. Тя дойде от Брайън Даниелсън в полуфинален сблъсък от елиминационния турнир за световната титла.

Миро падна след много оспован двубой срещу бившия световен шампион на WWE – известен преди като Даниел Брайън. От тогава насам (13 ноември), българинът не се е качвал на ринга на организацията.

Промени в топ 5 няма като класиране на кечистите.

Лидери в тазседмичното обновяване на класацията са новият световен шампион на организацията – Адам Пейдж и носителят на пояса TNT – Сами Гевара.

Именно срещу Пейдж е и следващият сблъсък на Брайън Даниелсън. Двамата трябва да се срещнат на ринга в спор за най-голямата титла на организацията.

Самият Даниелсън продължава да ниже победа след победа. През тази седмица той надделя над Алън Ейнджълс на събитието AEW Dynamite 113, което се проведе в Дълът, Джорджия, САЩ. С този успех 40-годишният кечист оформи общ баланс от 13 успеха от 13 индивидуални срещи, откакто подписа с AEW.

Втора позиция тази седмица заема бившият световен шампиона на организацията – Кени Омега. Трети е Скорпио Скай.

Джънгъл Бой, който има 16 успеха и 3 поражения на ринга за тази година е четърти, а Миро „затваря“ топ 5.