Начало Други Миро допусна поражение в мегасблъсъка с Даниелсън

Миро допусна поражение в мегасблъсъка с Даниелсън

Миро допусна поражение в мегасблъсъка с Даниелсън
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, допусна второ индивидуално поражение, откакто е част от All Elite Wrestling.

Нашенецът падна след много оспован двубой от бившия световен шампион на WWE – Брайън Даниелсън (преди известен като Даниел Брайън), с което не успя да стигне до финала в надпреварата и до директен сблъсък за най-големия шампионски пояс на организацията.

Срещата с Даниелсън продължи 19 минути и 59 секунди чисто време, което е много за сблъсък в развлекателния спорт. Двамата имаха своите шансове на няколко пъти, но в крайна сметка след хватката „DDT“, до успех стигна Даниелсън.

Двубоят беше един от главните на шоуто на организацията „AEW Full Gear 2021“, състояло се пред пълните трибуни на „Target Center“ в Минеаполис, Минесота.

Това беше едва втора загуба от 18 индивидуални срещи за нашенеца в All Elite Wrestling през тази година.

Припомняме, че пловдивчанинът допусна поражение от Сами Гевара преди малко повече от месец, с което сдаде и шампионския пояс TNT на организацията. Това беше и първата му индивидуална загуба в най-бързо развиващата се кеч компания в света – AEW като преди това той цели 8 пъти съумя да защити шампионския си пояс.

При завръщането си Миро надделя по феноменален начин на ринга над един от най-известните и трудни за побеждаване кечисти на организацията – Ориндж Касиди (20 победи и само 2 поражения за 2021 година). Двубоят беше полуфинал на елиминационния турнир за световната титла на организацията.

Интересното е, че в главния сблъсък, зрителите станаха свидетели на смяна на титлата след като Адам Пейдж победи досегашния шампион – Кени Омега, в сблъсък, продължъл над 25 минути.