Начало Джудо Оно пак се сети за олимпийския провал: Аз поемам отговорността

Оно пак се сети за олимпийския провал: Аз поемам отговорността

Оно пак се сети за олимпийския провал: Аз поемам отговорността
0

Шохей Оно се извини и пое отговорността за второто място на Япония в отборния турнир по джудо на домашните Олимпийски игри.

Всички считаха златото на японците за сигурно, но в крайна сметка Франция триумфира и стъпи на най-високото стъпало.

„Останах със смесени чувства след Игрите. Добро представяне индивидуално, но разочароващо второ място и сребърен медал в смесеното отборно първенство“, призна Оно.

„Присъединих се към националния отбор през 2013 година. Да спечеля два поредни златни медала на Олимпийски игри е най-гордият момент в моята джудо кариера.“

„Исках да даря победа на треньора ни Инуе и от другата надпревара, но не успях. Като капитан – аз поемам отговорността за това. Съжаляваме, че не станахме шампиони и не дадохме злато на треньора си. Той го прие и ние сме му благодарни. Усмихваше се и ни каза, че се гордее с нас“, добави Оно.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.