Начало Джудо Оно след първата загуба от 2015: Бях много изтощен

Оно след първата загуба от 2015: Бях много изтощен

Оно след първата загуба от 2015: Бях много изтощен
0

Шохей Оно обвини умората след първата си загуба в официален мач от 2015 година. Живата легенда на джудо допусна поражение в мача на отборния турнир срещу Германия, който бе част от Олимпийските игри в Токио.

Оно падна от Игор Вандтке, но това не стигна на германския състав срещу Япония.

На финала срещу Франция той така и не излезе на татамито, защото беше последен в японския състав. До негова схватка не се стигна, защото „петлите“ взеха сблъсъка с 4:1 победи.

„Вложих цялата си енергия на индивидуалния турнир“, сподели Оно след неочаквания крах в отборната надпревара.

„Бях много изтощен. Отборното състезание започва след индивидуалното. Има контузии, много е трудно. Не се чувствах добре. Все пак мисля, че ние сме страхотен отбор и съм благодарен на моите съотборници. Има и такива моменти, но те ще ни помогнат да вдигнем още нивото си в джудо“.

Оно е истинска машина на татамито с две олимпийски и шест световни титли. Многократен шампион е на Азиатски първенства и турнири от Големия шлем.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.