Начало Други Отличават най-добрите в бойните спортове за 2021 на церемонията „Златен пояс“

Отличават най-добрите в бойните спортове за 2021 на церемонията „Златен пояс“

Отличават най-добрите в бойните спортове за 2021 на церемонията „Златен пояс“
0

За четвърта поредна година Националната асоциация на бойните спортове в България (НАБС) – единствената асоциация по бойни спортове, акредитирана от Министерството на спорта в България, ще проведе големите си годишни награди Златен пояс“ 2021. Това ще се случи на 19 декември от 19:30 часа.

В унисон със здравните препоръки и в интерес здравето на всички, церемонията ще се проведе в телевизионен формат. Тя ще се излъчва на живо по националната телевизия Bulgaria ON AIR, които са официален медиен партньор на събитието, както и на сайта Boec.Bg.

По време на годишната церемония „Златен пояс“ ще бъдат връчени петте големи награди – статуетките „Златен пояс“ за 2020 година в категориите: „Най-добър спортист – мъже“, „Най-добър спортист – жени“, „Най-добър треньор“, „Ярка победа“ и „Вярност на традициите“. Всяка една от 12-те федерации-членки на НАБС ще има възможност да раздаде и индивидуални награди на своите бойци и треньори за постиженията им през 2021 година.

По време на телевизионната церемония специална награда на най-отличилия се професионален състезател през годината ще даде и най-голямата медия за бойни спортове у нас Boec.bg.

Целта на наградите е да отличат върховите постижения на състезателите и да се наградят усилията на всички, които работят за развитието на бойните спортове у нас. НАБС е учредена през 2015 година, за да подпомогне, подкрепи и популяризира бойните спортове в България. В нея членуват над 476 клуба от цялата страна и над 40 000 спортисти. Част от асоциацията са централите по кикбокс и муай тай, карате киокушин, таекуондо ITF, джу джицу, самбо, кендо, кудо, ушу, шотокан карате до, сумо, айкидо и канадска борба.