Начало Други Пореден кечист на WWE премина в AEW (ВИДЕО)

Пореден кечист на WWE премина в AEW (ВИДЕО)

Пореден кечист на WWE премина в AEW (ВИДЕО)
0

Тони Несе, който е бивш кечист на Световната федерация по кеч, подписа с най-бързо развиващия се конкурент на WWE – All Elite Wrestling (AEW).

36-годишният Несе е по-известен с прозвището си Мат Кутроне, което носеше във федерацията на Винс Макмеън. Кечистът се подвизаваше там в последните около 6 години (между 2015 и 2021), но се състезаваше главно в по-слабите ростери на компанията – NXT. Той има и битки в „Разбиване“ (RAW).

175-сантиметровият кечист е и бивш шампион на WWE в полутежка категория. Несе държи титлата 77 дни (в периода от 7 април 2019 година до 23 юни 2019 година).

Роденият в Ню Йорк кечист има общо 684 срещи на кеч ниво. От тях той е спечелил 281, в 14 е завършил с равенство, а 389 е загубил.

Тони Несе вече записа няколко срещу в AEW, но договорът му не беше парафиран. Иначе от 24 октомври той постигна серия от 5 поредни победи, с което стигна до сблъсък за пояса TNT, който е притежание на Сами Гевара и загуби, но след доста оспорван двубой.

За последно Несе победи Антъни Грийн на събитие на организацията, състояло се на 3 декември в Орландо, Флорида.

Припомняме, че бивши звезди на WWE като българина Миро, Даниел Брайън, Дийн Емброуз, СМ Пънк, Марк Хенри, Грамадата, Крис Джерико, Крисчън, Мат Харди и други са част от федерацията на братята Кан, а именно AEW.