Начало Други Поредна звезда от WWE премина в AEW

Поредна звезда от WWE премина в AEW

Поредна звезда от WWE премина в AEW
0

Конкуренцията между световната федерация по кеч – WWE и All Elite Wrestling – AEW става все по-осезаема. Компанията на милиардерите Тони и Шахид Кан, привлече пореден кечист от най-известната организация в развлекателния спорт. Това е Крисчън. В новата кеч компания той ще носи прозвището „Крисчън Кейдж“.

47-годишният канадец има много голям стаж в кеча. Той беше част от световната федерация по кеч от 1997 година до 2005 г., от 2009 до 2014 г., както и от 2020 до края на януари 2021.

За последно Крисчън се качи на ринга на федерацията на Винс Макмеън на един от най-големите турнири – „Кралски грохот“, където участва в „Кралско меле“, в което участие взеха общо 30 кечисти.

В WWE Крисчън става двукратен световен шампион, както и четирикратен интерконтинентален първенец. Заедно с Крис Джерико е ставал 9 пъти шампион на организацията по двойки.

До този момент Крисчън има общо 1811 срещи в кеча. От тях той е спечелил 875, в 34 е завършил наравно, а 902 е загубил.

Припомняме, че наскоро част от AEW стана и Грамадата. Преди него към най-бързо развиващата се кеч компания в света се присъединиха звезди от WWE като Русев, Крис Джерико, Мат Харди, Гарвана, Коуди Роудс, Дъстин Роудс, Дийн Амброуз и други.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.