Начало Други Първо място за джудистите ни на „Панагюрище оупън“

Първо място за джудистите ни на „Панагюрище оупън“

Първо място за джудистите ни на „Панагюрище оупън“
0

Българските джудисти завършиха първи в комплексното класиране на турнира „Панагюрище оупън“. При мъжете спечели „Хасково“ следван от джудистите на румънските „Букурещ“ и „Питище“. Четвърти останаха представители на Украйна.

При жените спечелиха джудистките от Видин.

В тройката влязоха Украйна, столичния „Шампион“ и румънския „Питище“.

Призьорите бяха наградени от организатора на турнира Костадин Топалов, който е председател и старши треньор на клуб „Топалов“. Отличените получиха спортна екипировка.

Джудистите ни с емоционално изпращане за Токио

В двудневната надпревара стартираха 946 джудисти от 12 страни в 5 възрастови групи от 5 до 17 години. България бе представена с 41 клуба от страната. Румънците бяха с 11 тима, а с по три отбора дойдоха Украйна, Черна гора и Гърция.

Турнирът „Панагюрище оупън“ се провежда за пети пореден път, като кулминацията бе церемонията по изпращането на олимпийците ни за Летните олимпийски игри.

Ивелина Илиева, Ивайло Иванов и Янислав Герчев раздадоха куп автографи и се снимаха със своите фенове.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.