Начало Други Родни таланти в кеча тренират заедно в САЩ (СНИМКА)

Родни таланти в кеча тренират заедно в САЩ (СНИМКА)

Родни таланти в кеча тренират заедно в САЩ (СНИМКА)
0

Българските таланти в кеча – Методи Гетов, известен и с псевдонима „The Bulgarian Punisher – Meto“ и Дъмян Попов – „Damyan Tangra“ направиха съвместна тренировка в един от фитнес центровете в Нашвил, Тенеси.

Те са новите надежди на страната ни в развлекателния спорт след като Мирослав Барняшев, известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, проправи пътя на българи в кеча.

„Съединението прави силата“, написа Дъмян Попов в профила си в Instagram, а постът беше харесан от звездата ни в кеча – Миро!

Именно Миро е този, който помага на Методи Гетов в развитието му отвъд Океана.

Наскоро дори Мето записа дебют в най-бързо развиващата се американска кеч федерация AEW (All Elite Wrestling), която е и най-големият конкурент на Световната федерация по кеч – WWE.

„Публиката ме прие добре“, коментира специално за Boec.BG часове след дебюта си Гетов, а сблъсъкът ще бъде видян от зрителите на 21 август!

Дъмян Попов, от своя страна, ще направи през септември първия кеч семинар в България!

„Damyan Tangra“ се занимава професионално с кеч от близо четири години и тренира в школата WWA4  в САЩ. Освен това той участва и прави мачове в компаниите ACTION , Paradigm, S.U.P., New South и TWE.