Начало Други Миро тренира с нова изгряваща родна звезда в кеча (СНИМКА)

Миро тренира с нова изгряваща родна звезда в кеча (СНИМКА)

Миро тренира с нова изгряваща родна звезда в кеча (СНИМКА)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, помага в подготовката на друг българин в развлекателния спорт, а именно на Методи Гетов.

Двамата направиха спаринг, а на споделената снимка след това ясно личи, че контузията на звездата на All Elite Wrestling е отшумяла. Именно поради травмата той не е участвал в шоу на организацията от миналата година. Същевременно през ноември Гетов оцеля след мозъчен кръвоизлив, предизвикан след като чупи нос по време на тренировка в школата на легендарния Гангрел в САЩ.

„Благодаря ти, Методи Гетов. Надявам се да се възстановиш добре след днешното разбиване“, написа Миро в профила си в Instagram.

За последно Миро се появи в шоу на All Elite Wrestling на събитие на организацията – AEW Rampage, състояло се навръх Коледа. Тогава от организацията пуснаха промоционално видео с него, за завръщането му, но контузия го спря от участие.

Последният сблъсък на родната звезда в кеча е срещу Брайън Даниелсън в полуфинален сблъсък от елиминационния турнир за световната титла.

Миро падна след много оспорван двубой срещу бившия световен шампион на WWE – известен преди като Даниел Брайън. От тогава насам (13 ноември), българинът не се е качвал на ринга на организацията.

В края на декември родният кечист за първи път от година напусна и ранглистата на петте най-добри кечисти в AEW.

Миро имаше общ баланс от 14 успеха и едва 2 поражения (от Сами Гевара и Брайън Даниелсън) през 2021 година. През тази все още чакаме първия му двубой.

Гетов, от своя страна, е една от актуалните звезди на Източното крайбрежие в CCW. Той беше в серия от 14 поредни победи от 14 мача преди счупването на носа. Явно обаче и Гетов вече се е възстановил!