Начало Други Сензация! Рико Верхувен участва във филм на български режисьор (СНИМКА)

Сензация! Рико Верхувен участва във филм на български режисьор (СНИМКА)

Сензация! Рико Верхувен участва във филм на български режисьор (СНИМКА)
0

Рико Верхувен, който е световен шампион по кикбокс в тежка категория на известната и най-голяма компания в този спорт – „GLORY“, ще вземе участие във филма „Черния лотус“ („Black Lotus“), режисьор на който е българинът Тодор Чапкънов.

От 2007 година Чапкънов започва да режисира за различни американски компании: Universal, Millennium Films, Sony, After Dark, Odissey Pictures, Free Dolphin и др. В периода 2009 – 2011 режисира 3 игрални филма за Active Entertainment в Луизиана, САЩ. През последните две години режисира няколко Романтични комедии за световния пазар като „Picture Perfect Royal Christmas“ 2020, „Royal Blossom“ 2020, „Valley of Love“ 2021, „Lost & Found in Rome“ 2021 и др.

Звезди в ленатата, в която участва Рико Верхувен, са Франк Грило, добил световна популярност от сериала „Кралство“, Питър Франзен, превъплатил се в ролята на крал Харал от блокбъстъра „Викинги“, както и Рона-Лий Шимон, участвала в успешните сериали „Месия“ и „Фауда“.

Верхувен беше развълнуван да обяви, че Грило ще вземе участие във филма.

„Това е уау……. Толкова много се забавлявах, докато снимах този филм и сега мога да обявя, че моят приятел и невероятен актьор Франк Грило се присъединява към нашия проект. Той има толкова много опит в този жанр филми……лудо развълнуван ХАЙДЕЕЕ“, написа световният шампион в профила си в Instagram.

Верхувен има опит в киното, като e участвал в 6 филма от 2015 г. насам. През януари тази година пък Рико се озова в София, където участва в снимките на филм в киноцентъра „Бояна“.

В края на февруари и началото на март световната филмова платформа „Amazon Prime“ представи филм за легендата в кикбокса. На 28 февруари беше предпремиерата на лентата, която е озаглавена: „Рико: Мечтай смело“.

Документалният филм проследява живота на световния шампион по кикбокс Рико Верхувен, докато той гледа напред към следващата глава в кариерата си. Лената е достъпна за зрители от 4 март в платформата „Amazon Prime“.