Начало Други Шампионите Миро и Кени Омега остават под номер 1 в AEW

Шампионите Миро и Кени Омега остават под номер 1 в AEW

Шампионите Миро и Кени Омега остават под номер 1 в AEW
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ AEW, продължава да оглавява ранглистата на All Elite Wrestling.

Миро е на върха на седмичната ранглиста заедно със световния шампион на организацията – Кени Омега. И двамата нямаха срещи през отминалата седмица.

За последно Миро се качи на ринга на 13 август, защитавайки за шести път успешно пояса на TNT, след успех над Фуего дел Сол за по-малко от 2 минути. Победата беше под номер 13 в индивидуален двубой за Миро от 13 срещи. Той все още няма загуба в AEW в мач на „сингъл“. Общият му баланс (с този при двойките) е 18 успеха и 1 поражение.

Омега, от своя страна, допусна първо поражение от 7 срещи – срещу Крисчън Кейдж, при последното си качване на ринга. Въпреки това той остава първи с родната звезда поради факта, че е световен шампион на организацията.

В топ 5 настъпиха две промени. Пауърхаус Хобс записа 14 победа, надделявайки за само 37 секудни над Шон Дийн, с което измести от 4 място Джурасик Експрес, който вече е номер 5.

Първо претендентско място тази седмица заема Крисчън Кейдж, който има 7 успеха и нито едно поражение. Той е бивша звезда на Световната федерация по кеч (WWE). Номер 2 е Дарби Алин, от който Миро изтръгна титлата. Топ 3 допълва Ориндж Касиди. Кечистът има 13 успеха, равенство и едно поражение.