Начало Други Джудо: Световният тур за 2020 приключи

Джудо: Световният тур за 2020 приключи

Джудо: Световният тур за 2020 приключи
0

Международната джудо федерация (IJF) реши да отмени предстоящия Голям шлем в Загреб и всички състезания от Световния тур до края на годината.

От IJF анонсираха с радост завръщането на олимпийската дисциплина с Големия шлем в Унгария през октомври, но втората вълна на COVID-19 помрачи радостта.

Глобалната криза и все по-строгите мерки в повечето държави правят невъзможно организирането на състезания от подобен ранг.

В някои страни вече има пълен локдаун.

Следващата голяма надпревара в календара на IJF ще бъде „Катар Мастърс“, подготвяна за началото на 2021 година. На нея са канени най-високо класиралите се състезатели според световната ранглиста.

Турнирът трябва да се проведе през януари в Доха.

„За нас здравето на джудистите е на първо място. Ние сме едно голямо семейство и ще се справим с проблема“, споделят от федерацията.

Шампионатът на Азия по джудо няма да се състои

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.