Начало Други ТОП 5: Банални реплики на бойците

ТОП 5: Банални реплики на бойците

ТОП 5: Банални реплики на бойците
0

Понякога имаме чувството, че състезателите в бойните спортове са се наговорили да повтарят едни и същи заучени фрази. Чуваме ги като развалена грамофонна плоча, която се върти отново и отново.

В следващите редове рубриката ни „ТОП 5“ Ви представя нашите най-банални реплики, сигурни сме, че вие ще допълните листата.

„Аз съм най-добрият на света“

Фразата се употребява под път и над път. Най-често я изричат бойци, които съвсем не го мислят, но пък им трябва малко по-добър маркетинг. Всеки е най-добрият, докато в следващия момент не го събират по пода. Няма непобедими. Сега вероятно в мисълта ви изникват образите на Флойд Мейуедър или Хабиб Нурмагомедов. Нека преброим колко пъти те изричат това и колко всеки втори треторазряден бияч.

„Излизам за нокаут“

Всеки иска да завърши преди финалния гонг, но тази реплика е на върха на пирамидата от заучени фрази. Въпросните три думи съпътътстват всяка една галавечер по цялото земно кълбо – гарантирам ви. Едва ли има състезател, който да не е натъртил, че излиза за нокаут поне няколко пъти в кариерата си. За някои страйкъри с впечатляваща физика пък е тотално безумие да продължават да ни я повтарят. Благодарим ти, Франсис Нгану, че ни разкри плана си…

„Готов съм на 100%“

Отлична информацията. Вие чували ли сте я?

„Искам да се бия с най-добрите“

Мотивацията не е лоши нещо. Има го и моментът с израза „внимавай какво си пожелаваш“. Тази реплика най-често върви с първата в днешната класация. Все пак кой иска да се бие с най-лошите… съвсем логично е, ако си професионалист, то намери си достоен съперник.

„Съдиите ме порязаха“

Никога не питайте боец за отсъждане от реферите след мача му. Вероятно дори няма да си спомня с кой удар и кога е бил намерен. Под афект могат да бъдат изречени много остри реплики, а съвсем често на прицел след загубата попадат съдиите. Дори очевидни за всеки неутрален зрител мачове често са окачествени като „грабеж“ от загубилия състезател. Не бива обаче да ги съдим.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.