Начало Други Украински кудо майстор със семинар в София този уикенд

Украински кудо майстор със семинар в София този уикенд

Украински кудо майстор със семинар в София този уикенд
0

Майстор в кудото пристига в България за двудневен семинар. Шихан Игор Самохин (6 дан) ще изнесе учебно-тренировъчен семинар тази събота и неделя (1-2 февруари) в залата по джудо на Национална спортна академия „Васил Левски“. Лекциите и демонстрациите на украинската бойна звезда ще бъдат част от националния лагер.

Шихан Игор Самохин е президент на Украйнската Кудо Федерация и един от директорите на международната централа. Занимава се с този боен спорт от 1994 година, като зад гърба си има участия в многожество семинари и турнири. Бил е част от националния отбор на Московската федерация.

Всички желаещи да се запознаят с това атрактивно бойно изкуство са поканени да участват в семинара. Повече информация на телефон: 0884 691075

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.