Начало Карате Най-добрата форма на Сам Греко (СНИМКИ)

Най-добрата форма на Сам Греко (СНИМКИ)

Най-добрата форма на Сам Греко (СНИМКИ)
0

Легендата в киокушин карате и кикбокс Сам Греко не спира да тренира. За пръв път влиза в залата на 11 години, а участията му в турнири са от 18-годишен. Утвърждава се сред най-добрите и печели няколко години поред австралийските първенства в тежка категория.

Преди четвърт век Греко беше страшилище на ринга, а именно този период си припомни каратистът с последните си публикации в Instagram.

Една от тях, озаглавена „Младият бик Греко“, бързо трупа популярност.

През 1992 година Греко завършва трети на турнира Купа Сингапур, след което изненадващо напуска киокушин, за да започне професионална карате кариера. Две години по-късно става световен шампион и се мести в К-1.

Не всеки приема да излезе срещу него… което е обяснимо. В най-добрата си форма Сам Греко трупа победа след победа и си заслужава уважението на всички в гилдията.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.