Начало Други Верхувен застана „лице в лице“ с певеца Малума (ВИДЕО)

Верхувен застана „лице в лице“ с певеца Малума (ВИДЕО)

Верхувен застана „лице в лице“ с певеца Малума (ВИДЕО)
0

Рико Верхувен, който е световен шампион в тежка категория в GLORY (най-известната кикбокс организация в света), си направи „лице в лице“ с рапъра и световна звезда в музиката – Малума.

Това се случи на събитие на колумбийската звезда, провело се в Нидерландия. Рико, заедно с приятелката си Наоми ван Бийм, както и техни приятели се позабавляваха под звуците на регетона, а по едно време шампионът в кикбокса излезе „лице в лице“ с рапъра.

Случката приключи с бъзик от страна на Малума и приятелска прегръдка.

Припомняме, че Рико Верхувен ще смени бойните галавечери GLORY. Следващата битка на хегемона в тежка категория и филмова звезда ще бъде срещу Хесди Гергес.

Двамата оглавиха ново шоу, което обединява спортна и развлекателна програма с музиканти, комедианти и популярни личности. Платформата се нарича HIT IT.

Датата на събитието е 29 октомври, а мястото Ротердам.

Рико дава реванш на Хесди, когото победи на 30 януари 2021 година на галавечерта GLORY 77. Мачът беше полуфинал на Гран При, а по-късно същата вечер Верхувен се справи и с Тарик Хбабез.

Нидерландската звезда спечели три годишни класации за 2021 година – „Най-добър кикбоксьор на годината“, „Най-добра битка на 2021 година“ (трилогията с Джамал Бен Садик) и „Най-добрите акценти/моменти за 2021 година“ в GLORY.