Начало Други Защо Betway е избрал България за следващия си пазар?

Защо Betway е избрал България за следващия си пазар?

Защо Betway е избрал България за следващия си пазар?
0

Не е трудно да открием, че България е в полезрението на различните онлайн компании и това не е тайна за  никого.  Поради наличието на една от най-бързите мрежи в Европа, лекотата за  стартирането на онлайн платформа и огромното количество експерти, може би само някои много непознат няма да направи инвестиция на тази територия. И тук оцеляват само най-силните, особено ако говорим за развлекателният сектор, в ревюто на Silentbet за Betway Казино ще открием, че все повече почитатели очакват с интерес появата на новия бранд.

Не трябва да се изненадваме от това решение, особено след като открием, че позитивите са на тяхна страна, но не всичко е толкова розово. Един от основните опоненти на този бранд, както и на всеки друг букмейкър по света е – Държавната комисия по хазарта. Най-вероятно не трябва да се изненадваме от реномето му на един от най-жестоките в Европа. Следващият по реноме може да се смята лицензът на Малта, но според някои брандове, той се предлага далеч по-леко и разумни изисквания.

Защо обаче е толкова свиреп като изисквания? Отговорът се крие във факта, че след като един бранд ще оперира на територията на страната, той трябва да защитава интереса на своите клиенти и комисията трябва да е сигурна, че всичко от нивото на сигурност до защитата на личните данни, както и присъствието на прозрачни условия, може да се смята за напълно изпълнена.

Добре, очевидно е, че този бранд все пак е решил да премине през тежките кръгове и изпитания, но ако сме обърнали внимание на заглавието, отговорът се крие в самия пазар. Анализаторите дават висока оценка и забелязват някои много специални и точни предложения, които няма как да бъдат пропуснати. Оценката на родния пазар показва, че в следващите години може да достигне сумата от половин милиард паунда и дори и да си мислим, че разполагаме  с достатъчно конкуренция, това не означава, че някои други оператори няма да се включат в играта и няма да продължат да развиват пазара.

Букмейкърът е известен с една доста впечатляваща експанзия и е един от предпочитаните в много от пазарите, на които оперира, но това далеч не е всичко, откриваме много добър и адекватен екип, подготвени промоции и бонуси, както и възможност не само за  игра през мобилно устройство, но и избор на един от всички мобилни приложения за игра, като те също разполагат с необходимата защита, а точно това по никакъв начин не може да ни разочарова, даже напротив.

Най-важното е, че от присъствието на още един бранд на родния пазар – по-изчисления на самите анализатори, кандидатите са много повече от един, успехите на родния пазар ще бъдат не само повече, но един от основните победители в тази игра ще бъде самият клиент, особено след като говорим за игра с лицензирани оператори, тогава дори ще открием, че имаме далеч по-интересни условия за игра. Ако обърнем внимание на пазарите, на които операторът работи, реномето му е безупречно и след като може да повлияе на родния пазар в положителна посока, всички печелят, но остава да разберем кога този оператор наистина ще може да се включи в играта.