Начало Видео Мария Оряшкова: Нека правим света по-добър и красив (ВИДЕО)

Мария Оряшкова: Нека правим света по-добър и красив (ВИДЕО)

Мария Оряшкова: Нека правим света по-добър и красив (ВИДЕО)
0

Един от най-успешните бойни атлети на България – Мария Оряшкова, посрещна своята 33-годишнина на лагер. Шесткратната световна и десеткратна европейска шампионка по самбо е на подготовка във високопланинската база „Белмекен“ с националния отбор по борба.

В типичния си стил – със смирение и усмивка, чаровната ни спортистка благодари за стотиците пожелания и честитки, които получи.

Христовата възраст не позволява да хвърляш на вятъра мисли, емоции, чувства. Сега те стават като скъпоценни перли, отгледани в многогодишна мида, която току-що са отворили и дарили завинаги на теб. Това изпитах аз с всички прекрасни пожелания, които отправихте към мен. Благодаря Ви от цялото си сърце, бъдете здрави и благословени. Нека заедно продължаваме да правим света по-добър и красив“, написа Оряшкова в своите социални профили.

Тази година Оряшкова завоюва 15-ото си отличие от Световно първенство по самбо, като на шампионата на планетата в Ташкент през ноември тя завоюва бронз в категорията си до 80 кг. По-голямото признание за нея дойде от избора ѝ в Изпълнителния комитет на Международната самбо асоциация (ФИАС), където получи най-висок вот.

Мария Оряшкова направи равносметка за представянето си, годината и сподели бъдещите си планове в интервю за предаването „BOEC.BG“ по телевизия Bulgaria ON AIR.