Начало Самбо и бойно самбо Отложиха Европейското първенство по самбо!

Отложиха Европейското първенство по самбо!

Отложиха Европейското първенство по самбо!
0

Европейската Самбо Феферация (ESF) взе важни решения

Европейското първенство по самбо се отлага за 17-21 септември. Шампионатът трябваше да се проведе на 21-25 май в руския град Екатеринбург. За началото на есента се отлагат и изборите за конгрес на ESF.

Припомняме, че Световното първенство е на 6-8 ноември в Туркменистан. Това означава, че бойците от Стария континент няма да имат почти никакво време за подготовка след Европейското.

Органът също реши Европейското първенство по самбо за юноши и деца, което ще се проведе в Панагюрище, да остане за 10-14 декември. Българският град трябваше да приеме надпреварата на 9-13 април.

Още два големи турнира няма да се проведат по график.

Състезанието във Владивосток ще бъде на 16-19 октомври, а Световната купа в Москва остава за края на лятото (предстои да бъде обявено кога).

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.