Начало Видео Сочи ще е домакин на турнира по бойно самбо „Платформа С-70“ (ВИДЕО)

Сочи ще е домакин на турнира по бойно самбо „Платформа С-70“ (ВИДЕО)

Сочи ще е домакин на турнира по бойно самбо „Платформа С-70“ (ВИДЕО)
0

Десетото юбилейно издание на един от най-популярните международни турнири по бойно самбо „Платформа С-70“ ще се проведе в Сочи, Русия на 14-ти август тази година.

От едната страна на ринга ще бъде националният отбор на Русия, а срещу тях ще се изправи сборен отбор от света, като победителят ще бъде определен след 11 битки по правилата на бойното самбо.

„Тази година празнуваме десетото и юбилейно издание на „Платформа С-70“, заяви Ренат Лайшев, който е преиздент на „Лига С-70“ и на Московската Самбо Федерация, както и генерален директор на Центъра за спорт и образование „Самбо-70“.

„Спряхме се на самбото, защото то е доказателство за това каква важна роля заема спорта в живота на хората и как чрез практикуването му можем да постигнем високи резултати и в други сфери от живота.“

През годините турнирът е посещаван от редица елитни руски и световни атлети в бойните спортове, а без съмнение най-висшестоящият гост през последните няколко години е президентът на Руската федерация – Владимир Путин.

Снимка: s-70.ru
тагове: