Начало Самбо и бойно самбо Турнирът за Купата на Владимир Путин ще се проведе в Токио

Турнирът за Купата на Владимир Путин ще се проведе в Токио

Турнирът за Купата на Владимир Путин ще се проведе в Токио
0

Японското първенство по самбо – наименувано Купа на Владимир Путин, ще се проведе на 10-ти февруари. Надпреварата ще се състои в Двореца на спорта в Токио. Всяка година над 100 атлети взимат участие в шампионата. Победителите имат възможност да представят родината си на континенталните състезания.

Първенството на Япония ще се проведе за 45-ти път, а Купата на руския президент – за 7-ми, съобщи Нобоюки Асай (вицепрезидент на Японската федерация по самбо).

Тепърва започват турнирите по самбо в останалите точки от света. Първото по-мащабно съревнование е Световната купа в Москва – на 22-ри и 23-ти март.

Източник: www.sambo-fias.org

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.